Carmen Grebenișan are un nou iubit. Cum a fost surprinsă vedeta la scurt timp de la divorțul de Alex Militaru

24 06. 2024, 15:37

Carmen Grebenișan a fost surprinsă împreună cu noul ei iubit, la doar o lună de la divorțul de Alex Militaru! Cei doi îndrăgostiți nu își mai ascund relația și sunt extrem de fericiți împreună. Iată imaginile cu aceștia!

În urmă cu 3 luni, bloggerița le-a dat o veste șocantă fanilor ei. Aceasta le transmitea vestea despărțirii de fostul ei soț, alături de care a format o căsnicie de 3 ani. După un timp scurt de la divorțul oficial, Carmen pare că și-a refăcut deja viața și este fericită alături de noul ei partener.

Carmen Grebenișan, alături de noul iubit

Recent, Carmen a fost surprinsă de paparazzi Cancan în compania unui bărbat. Gesturile lor au dat de înțeles că între ei nu există o simplă relație de prietenie. Cei doi au luat masa la un restaurant și au făcut cumpărăturile împreună, exact ca un cuplu. Mai mult, proaspeții îndrăgostiți au mers îmbrățișați pe stradă și s-au sărutat. La final, Carmen, împreună cu noul ei partener s-au îndreptat către apartamentul ei din Floreasca.

Au plecat în vacanță

După anunțarea despărțirii lor, atât Carmen cât și fostul ei soț, au simțit nevoia să își încarce bateriile. Astfel că, influencerița a plecat în Tunisia alături de prietena ei, Alina Ceușanu și în multe alte destinații exotice pentru a se relaxa, iar Alex Militaru a ales să plece în Bali pentru a se reface după despărțire.

Carmen Grebenișan, din ce în ce mai fericită

Influencerița dă semne că nu este deloc afectată de despărțirea de fostul soț, iar imaginile din mediul onlinesunt dovada clară. Carmen se plimbă dintr-o țară în alta, merge la petreceri și își petrece foarte mult timp cu oamenii dragi.

 

 

Sursă foto: Instagram, cancan.ro